Spasioci KOSSP Zagreb

Ekipa spasilačkih pasa KOSSP Zagreb
 
HomeHome  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Novo Mesto, 05.04.2009.

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
AuthorMessage
Sara
Dođi da te čiko spasi
avatar

Number of posts : 384
Age : 38
Lokacija : Zagreb
Points : 3529
Registration date : 2009-03-10

PostSubject: Re: Novo Mesto, 05.04.2009.   5/4/2009, 18:03

Moze i sutra ujutro. Thanks!
Back to top Go down
View user profile http://www.bordercollie.hr
Ida
Dođi da te čiko spasi
avatar

Number of posts : 373
Age : 33
Lokacija : Velika Gorica
Points : 3527
Registration date : 2009-03-11

PostSubject: Re: Novo Mesto, 05.04.2009.   5/4/2009, 18:07

a još jedna stvar... mi smo jučer imali prepreke i poslušnost na parkiralistu, vi? jer onda nam tekstovi nece biti isti pa me ne moras čekat.
Back to top Go down
View user profile
Ida
Dođi da te čiko spasi
avatar

Number of posts : 373
Age : 33
Lokacija : Velika Gorica
Points : 3527
Registration date : 2009-03-11

PostSubject: Re: Novo Mesto, 05.04.2009.   5/4/2009, 18:09

ha ha ha ha sad sam tek vidjela da sam Spasioc u usponu cheers
Back to top Go down
View user profile
Lacey
Newbie Spasioc
avatar

Number of posts : 26
Age : 35
Lokacija : Novo mesto-Šentjernej
Points : 3138
Registration date : 2009-03-13

PostSubject: Re: Novo Mesto, 05.04.2009.   5/4/2009, 20:58

ttdm..tdm....hehe

bok ljudi:) Svi živi svi zdravi:) Nadam se da vam je bilo okej..ujutro smo malo kasnili zbog prepreka koje smo morali voziti iz "divnog" parkiralisca do naseg terena. A šumica ..Smile hehe divna ..pa pustimo to, da nitko od naših nije prošao..hehe..nije kriva Mirela:) Ni Božena:)...
Dan nam je brzo prošao. Hvala Darji za predivan dar za Lacey koja je bas ta dan bila sa mojim "starcima" hihi...
Bas sam se sjetila da je bilo puno retrivera u subotu...hmmm..bilo bi zanimljivo..vidjeti ih raditi prepreke uz vodu:) Noo..vidjeli smo i danas.
Evo, idem sad izležavati i raditi absolutno nista..

sunny
Back to top Go down
View user profile http://www.pes.si
Ida
Dođi da te čiko spasi
avatar

Number of posts : 373
Age : 33
Lokacija : Velika Gorica
Points : 3527
Registration date : 2009-03-11

PostSubject: Re: Novo Mesto, 05.04.2009.   5/4/2009, 21:24

U subotu je bilo super! Hvala svima na gostoprimstvu i da, sljedeci put cemo uzeti broj telefona, ali sada znamo gdje ste pa se valjda necemo izgubiti tongue
Back to top Go down
View user profile
Tanja
Okorjeli Spasioc


Number of posts : 201
Age : 41
Lokacija : Zagreb
Points : 3350
Registration date : 2009-03-21

PostSubject: Re: Novo Mesto, 05.04.2009.   5/4/2009, 23:10

elena wrote:
A Tanja, uzasno me zanima kako se to sve dogodilo, Rudi stvarno predobro radi. Bit ce bolje drugi put. Mozemo ici skupa, treca sreca Very Happy

Ma naravno, treća sreća Laughing . A znaš što, više mi uopće teško ne padaju ti padovi. Na početku sam bila više razočarana jar mi je bilo teško shvatiti/prihvatiti da je bedak geek , ali sad sam se već navikla da je glupast, tak da su mi očekivanja vrlo mala Wink . Ak krene ka oboranju mog osobnog rekorda u uzastopnim padovima, onda ću se opet početi uzrujavati Laughing . Ma debil What a Face .
Back to top Go down
View user profile http://www.conmaige.hr
Asuma
Dođi da te čiko spasi
avatar

Number of posts : 327
Points : 3463
Registration date : 2009-03-18

PostSubject: Re: Novo Mesto, 05.04.2009.   6/4/2009, 09:58

Tanja wrote:
elena wrote:
A Tanja, uzasno me zanima kako se to sve dogodilo, Rudi stvarno predobro radi. Bit ce bolje drugi put. Mozemo ici skupa, treca sreca Very Happy

Ma naravno, treća sreća Laughing . A znaš što, više mi uopće teško ne padaju ti padovi. Na početku sam bila više razočarana jar mi je bilo teško shvatiti/prihvatiti da je bedak geek , ali sad sam se već navikla da je glupast, tak da su mi očekivanja vrlo mala Wink . Ak krene ka oboranju mog osobnog rekorda u uzastopnim padovima, onda ću se opet početi uzrujavati Laughing . Ma debil What a Face .

Glavno da te on više ne uzrujava ,ali da je pede..čina to sam skužio na zadnjem treningu kad me ugrizao tako da sam ti odmah mogao reć da će te zaj.... Basketball

Što se tiče rekorda...rekordi se postavlljaju da bi bili oboreni , pa moraš razmisliti koje su Rudijeve ambicije Laughing

Ma malo te zekam , ne sumnjam u vas, tako da ti samo ostaje udarac u pravom trenutku i to je to study


Za svaki problem postoji rješenje , a najbolji je noga u guzicu silent
Back to top Go down
View user profile
Mirela
Dođi da te čiko spasi
avatar

Number of posts : 812
Points : 4005
Registration date : 2009-03-10

PostSubject: Re: Novo Mesto, 05.04.2009.   6/4/2009, 10:49

Saro, prvi moj post biti će:

BRZO VRATI MYFICI TA DVA BODA KOJA SI JOJ UZELA SRAM TE BILO affraid pig alien

Daklem, Myf je dobila 194 boda cheers

Brzo editiraj onaj sramotni post flower

Uskoro sljedi par riječi... afro

_________________
Ako netko i misli da ne vrijediš mnogo - tvome psu ti si središte svemira. Pam Brown
Back to top Go down
View user profile http://www.ljubimac.com/
Mirela
Dođi da te čiko spasi
avatar

Number of posts : 812
Points : 4005
Registration date : 2009-03-10

PostSubject: Re: Novo Mesto, 05.04.2009.   6/4/2009, 11:30

Evo me...

Daklem, ja sam sudila traženje. Moram pohvaliti organizatora za sjajnu organizaciju... naš voditelj terena (Uroš, ako ovo čitaš cheers king ) je bio preeeeeeeeeedobar i mogu odgovorno reći, najbolji voditelj terena traženja kojeg sam ikad imala. Savršeno odabrana skrivališta koja su bila precizno upisana u skicu, savršena skica sa svakim putom i svime što si možete zamisliti, osobno je išao do svakog skrivališta i znao u svakom trenutku gdje je tko. Ma, king

Šuma je bila predivna, mjestimično malo gušća ali bez trnja, mješovita, mjestimično valovita, i mjestimično s većim uzbrdicama i nizbrdicama no prema onoj sa sljemenskog natjecanja flower Twisted Evil . Daklem, vodiči su trebali kondiciju ali mogli su preživjeti tongue

Bilo je par sjajnih traženja jučer i baš mi je bilo prelijepo kao sucu, uživala sam flower

Od naših je Sara bila prva i bilo je prelijepo gledati ju: Myfica je išla gdje god ju je Sara poslala - mjestimično nije htjela otići u dubinu no možda je to bilo zbog smjera strujanja zraka (taj dan se o vjetru nije moglo niti govoriti Neutral ) koji joj je išao u nos pa je zaključila (pravilno) da tu nikog nema i nema potrebe da ide dublje. Mudrica mala queen
Energija psa je ono najljepše što se vidi u tim momentima cheers
Sara je jako lijepo vodila, taman riječi koliko treba, voda u pravom momentu... ma queen
Jedine bodove koje je malo izgubila su bili oni za neka lajanja kad ej već bila umorna. Uglavnom,
zasluženih 194 boda.

Zatim Bruna: eh, jedno predivno gledanje. Bilo je zaista sjajnih traženja i sva ta sjajna traženja su bila vrhunska s minimalnim odstupanjima (ipak psi nisu roboti) no kad bi morala picajzlirati i tražiti male razlike, onda bi rekla da je Loch imao tih sitnih par razlika iznad Very Happy
Odlasci u dubinu, intenzitet, vodljivost, ma nešto sjajno, totalni king
Intenzitet tako snažan da je na kraju vjerojatno bio mrtav Very Happy Zadnja lajanja ako se dobro sjećam iz tog razloga malo manjkavija pa je tu otišlo par bodova no 194 čvrsta boda kao kamen king

Tanja iako nije prošla bila je jako dobra. Rudi prekrasno revira i Tanjino je samo da pokaže rukom reda radi - on ide kao puška cheers Intenzitet mu je isto bio krasan, baš ga je bilo lijepo vidjeti flower
I Tanja ga je lijepo vodila no možda malo presporo kretanje uzelo je vremena pa smo ostali bez "cajta". U svakom slučaju, lijepo za gledanje no malo više sreće...

Oduševili su me još Cuba od Urške koja je predivno tražila - taj je pas mali tenkić koji radi kao robotić i energično, ma prelijepo.... no fulali su onog na početku i Neutral

Također je prekrasan pas - jedan manji mješanac Zona od Davorina. Pas s borderom u duši Very Happy Jurila je po šumi kao luda, vrlo intenzivno, jako duboko ide.... prelijepo no propustili su negdje s lijeve strane jednog...

Shark od Grozdna je isto super pas no možda malo previše samostalan i o njemu danas kad uhvatim vremena jer iuz njega imam najviše anegdota Very Happy

Uglavnom, od 9 prijavljenih dvojki, samo su položile Sara i Bruna.

_________________
Ako netko i misli da ne vrijediš mnogo - tvome psu ti si središte svemira. Pam Brown
Back to top Go down
View user profile http://www.ljubimac.com/
Tanja
Okorjeli Spasioc


Number of posts : 201
Age : 41
Lokacija : Zagreb
Points : 3350
Registration date : 2009-03-21

PostSubject: Re: Novo Mesto, 05.04.2009.   6/4/2009, 11:52

Asuma wrote:

Ma malo te zekam , ne sumnjam u vas, tako da ti samo ostaje udarac u pravom trenutku i to je to study

E pa dobio ga je, u pravom trenutku i na pravom mjestu Twisted Evil . Ali ne od mene - pao je na ljestvama i dočekao se direkt sa svojim, jel, obiteljskim draguljima na metalnu šipki po sredini Laughing (tak da je dobio milo za drago i za tvoje ozljeđivanje na treningu Wink ). Malo sam ga pustila da se koprca, jer sam mu lijepo rekla da ide polako, ali NE - prvi put je napravio bez problema i pazio, a drugi put fijuuu, Tanja, ja to mogu i u trku, glee, hop, tras! AUUU affraid !!! E pa nek mu bude, možda se nauči razmišljati. Makar sumnjam Laughing .
Back to top Go down
View user profile http://www.conmaige.hr
Darja
Dođi da te čiko spasi
avatar

Number of posts : 588
Points : 3834
Registration date : 2009-03-10

PostSubject: Re: Novo Mesto, 05.04.2009.   6/4/2009, 12:06

[quote="Mirela"]
Odlasci u dubinu, intenzitet, vodljivost, ma nešto sjajno, totalni king


Pa to ja cijelo vrijeme govorim, Lolooooo moj king
Back to top Go down
View user profile
Asuma
Dođi da te čiko spasi
avatar

Number of posts : 327
Points : 3463
Registration date : 2009-03-18

PostSubject: Re: Novo Mesto, 05.04.2009.   6/4/2009, 15:06

Aj Tanja barem nešto... satisfakcija je postignuta bez ijednog ispaljenog metka Laughing

Curke svima(al svima) pusa 5 sjedi, lezi ,stoooooj svaka čast! cheers

Sad bi i ja mogao opisati kak je Vir našao...

Bio je lijep sunčan dan i sudac (mislim da se zove Ljubo) je prvo pojeo sendvič jer je bio jako gladan, onda je ispit počeo.
Stojim ja tak na startu i malo pućkara vjetrić, onak na ljevo, i ja pustim Vira i on nađe (ne tam gdje sam ga poslao naravno) i tak i drugi put i mi prošli! cheers

Hvala na pažnji drunken
Back to top Go down
View user profile
Tanja
Okorjeli Spasioc


Number of posts : 201
Age : 41
Lokacija : Zagreb
Points : 3350
Registration date : 2009-03-21

PostSubject: Re: Novo Mesto, 05.04.2009.   6/4/2009, 16:42

Asuma wrote:
Aj Tanja barem nešto... satisfakcija je postignuta bez ijednog ispaljenog metka Laughing

Curke svima(al svima) pusa 5 sjedi, lezi ,stoooooj svaka čast! cheers

Sad bi i ja mogao opisati kak je Vir našao...

Bio je lijep sunčan dan i sudac (mislim da se zove Ljubo) je prvo pojeo sendvič jer je bio jako gladan, onda je ispit počeo.
Stojim ja tak na startu i malo pućkara vjetrić, onak na ljevo, i ja pustim Vira i on nađe (ne tam gdje sam ga poslao naravno) i tak i drugi put i mi prošli! cheers

Hvala na pažnji drunken

Kako bi profesorica hrvatskog rekla - kratko, ali kvalitetno sažeto i jezgrovito, prožeto snažnom crtom humora Cool . Haiku izvještaj lol! .
Back to top Go down
View user profile http://www.conmaige.hr
elena
Admin
avatar

Number of posts : 480
Age : 38
Points : 3645
Registration date : 2009-03-10

PostSubject: Re: Novo Mesto, 05.04.2009.   17/4/2009, 12:30

Evo, izvjestaj s ispita je na stranicama http://www.kossp.hr/111.html
Back to top Go down
View user profile http://www.kossp.hr
Sponsored content




PostSubject: Re: Novo Mesto, 05.04.2009.   

Back to top Go down
 
Novo Mesto, 05.04.2009.
View previous topic View next topic Back to top 
Page 6 of 6Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
 Similar topics
-
» Gerard Butler Covers ‘Esquire’ August 2009
» Discuss City & Agents 2009
» Pickering Steam Rally 2009
» [PICS] 28.04.2009
» You tube video of Old Warden road run 2009

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Spasioci KOSSP Zagreb :: Novosti :: Ispiti-
Jump to: