Spasioci KOSSP Zagreb

Ekipa spasilačkih pasa KOSSP Zagreb
 
HomeHome  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 15.11. Izpiti IRP-PO ERP KD Gorica

Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3
AuthorMessage
Bozena
Dođi da te čiko spasi
avatar

Number of posts : 400
Points : 3835
Registration date : 2009-03-11

PostSubject: Re: 15.11. Izpiti IRP-PO ERP KD Gorica   16/11/2009, 10:38

Bravo! cheers
Back to top Go down
View user profile
Mav
Newbie Spasioc
avatar

Number of posts : 28
Age : 59
Lokacija : Zagreb
Points : 3334
Registration date : 2009-07-03

PostSubject: Re: 15.11. Izpiti IRP-PO ERP KD Gorica   16/11/2009, 11:40

Bravo ekipa!!!!!!! cheers
Back to top Go down
View user profile
Suntya
Okorjeli Spasioc
avatar

Number of posts : 265
Lokacija : Zagreb, Hrvatska
Points : 3690
Registration date : 2009-03-10

PostSubject: Re: 15.11. Izpiti IRP-PO ERP KD Gorica   16/11/2009, 12:59

[quote="Anaaa"]Evo i jedan uspješan KOSSPovski spasilački dan je za nama king

6 KOSSPovaca na jednom roku uspjelo je položiti šumarske ispite:
1. stupanj:
Petra i Lars
Gordana i Sunny

???
ako sam to ja...hvala flower
Back to top Go down
View user profile
Suntya
Okorjeli Spasioc
avatar

Number of posts : 265
Lokacija : Zagreb, Hrvatska
Points : 3690
Registration date : 2009-03-10

PostSubject: Re: 15.11. Izpiti IRP-PO ERP KD Gorica   16/11/2009, 13:03

Hvala svima na čestitkama
Sve je bilo nekako brzinski...prvi na cca 100m dok sam ja bila na 30tak. Drugog smo fulali ali sam ju ja uporno slala na tu stranu, namirišala sam markiranta...tamo je bio neki sumnjivi kanal, potok koji sam htjela da prođe a kako je na tom dijelu bio preširok za moju milostivu otišla je okolo da nađe bolji put i našla...markiranta.
Lijepo je radila, baš lijepo za gledati...malo bodova smo izgubili jer na drugog nije bila baš jednako motivirana kao na prvog. Sve u svemu super, konačno Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Darja
Dođi da te čiko spasi
avatar

Number of posts : 588
Points : 4135
Registration date : 2009-03-10

PostSubject: Re: 15.11. Izpiti IRP-PO ERP KD Gorica   16/11/2009, 13:48

To je to Gordana cheers
Back to top Go down
View user profile
Anaaa
Dođi da te čiko spasi
avatar

Number of posts : 362
Points : 3827
Registration date : 2009-03-10

PostSubject: Re: 15.11. Izpiti IRP-PO ERP KD Gorica   16/11/2009, 14:18

Goga i Darja ne znam o čemu pričate geek
Back to top Go down
View user profile
Mav
Newbie Spasioc
avatar

Number of posts : 28
Age : 59
Lokacija : Zagreb
Points : 3334
Registration date : 2009-07-03

PostSubject: Re: 15.11. Izpiti IRP-PO ERP KD Gorica   16/11/2009, 14:27

Pričaju o tome da mi imamo Goranu, a ne Gordanu.....
Back to top Go down
View user profile
Sara
Dođi da te čiko spasi
avatar

Number of posts : 384
Age : 38
Lokacija : Zagreb
Points : 3830
Registration date : 2009-03-10

PostSubject: Re: 15.11. Izpiti IRP-PO ERP KD Gorica   16/11/2009, 15:38

Evo da se i javim. Myfica je bila skroz solidna. Našla je sva tri markiranta bez problema. Lošije je lajala nego inače, no to je valjda izmislila da meni ne bude dosadno i da malo razmišljam od kuda joj sad ta ideja Wink. Na treninzima zna puno dublje ulaziti u područje i luđe ga pretraživati, no u principu ne smijem se žaliti, jer sutkinja s tim nije imala previše problema (176 bodova). Prepreke je napravila super za 48 bodova i poslušnost za 44 boda. Morat ću napokon napraviti taj "idi" kako se spada i primjećujem da joj se sve manje sviđa što joj na svakom ispitu grunu s pištoljem (jučer se legla iz sjedećeg položaja kad su puknuli, premda generalno nema problema ni s pucanjem, ni petardama, grmljavinom i sl.). I da, vrijeme nam je stalno bilo sunny i ful toplo za jesenske uvjete.
Back to top Go down
View user profile http://www.bordercollie.hr
elena
Admin
avatar

Number of posts : 480
Age : 38
Points : 3946
Registration date : 2009-03-10

PostSubject: Re: 15.11. Izpiti IRP-PO ERP KD Gorica   16/11/2009, 17:11

Evo da se i ja javim. Ali ovaj put ne o meni, vec o Vedranovom i Virovom trazenju. Bit cu vrlo kratka i vjerojatno presubjektivna, ali neka Smile

Decki su bili sjajni! Vir je toliko lijepo trazio, odlazio daleko, ali opet ne predaleko, motivacija mu je bila takva kakvu nisam vidjela ni kod jednog naseg psa (osim kod Mone alien ) i sto je najljepse do kraja je ostala na jednakoj razini. Isao je kuda ga je Vedran slao, a ovaj put je slao pametno What a Face Bas je bio gust gledati ih. Pravi tim, tako to treba izgledati! I nisam ni posumnjala ni u jednom trenutku da Vir nece nekog pronaci ili da nece poceti lajati! Eto, bila sam jako ugodno iznenadjena i morala sam to podjeliti s vama, pogotovo s vama koji ne znate kako Vir radi i koji su mu bili problemi. Lajao je s puno pauza, doduse, na tome su izgubili bodove, ali ako pogledamo iz sire perspektive, to i nije tako bitno. Ja bi bila sretna da mi je to jedini problem Razz

Zaista, nakon Ane i Mone (na Einsatzu pogotovo), ovo mi je bio prvi sljedeci par od kojeg mi je stao dah koliko su lijepo izgledali dok rade Very Happy

Eto, hvalospjevi, hvalospjevi, ali zasluzili su ih!! Zao mi je sto nisam vidjela cure kako rade, samo Saru jako kratko jer sam joj bila markirant. I stvarno je bila odlicna atmosfera jucer! Lijep vikend, unatoc vlastitim razocaranjima What a Face
Back to top Go down
View user profile http://www.kossp.hr
Mirela
Dođi da te čiko spasi
avatar

Number of posts : 812
Points : 4306
Registration date : 2009-03-10

PostSubject: Re: 15.11. Izpiti IRP-PO ERP KD Gorica   17/11/2009, 14:43

Evo i mojih dojmova. Moram reći da mi je ovaj ispit bio povrda nekih ranijih lekcija o težini terena. Kad sam ga ugledala, pomislila sam: ništa lakše no...
Ispalo je da pravu ocjenu terena možemo dati tek kad ga probamo sa psima ali u ispitnoj situaciji.
Desilo mi se većž par puta da mise neki teren učini lagan, a ispadne težak i obratno.
Čini mi se da je dosta pasa koji inače nemaju problema s dalekim odlaženjem ovaj put dosta rano skretali i tek nakon određenog vremena odlazili uz dubinu.
Možda je tome uzrok bodljikavo i gušće nisko grmlje. Nije isto kad pas ide ravno po čistom tlu ili ravno po spomenutom tlu. Ovo zadnje vjerojatno malo mjenja percepciju psa koliko je daleko otišao. Najbliža usporedba bila bi mi kao idemo ravnoi ili kad idemo uzbrdo: 100 metara ravno i 100 metara u brdo nisu isto.

A što se Gunnči i mene tiče, mogu reći da je ovo jedan od rjetkih ispita koji smo odhendlali zadnjim snagama i milisekundama.

Inače izvrsna, ovaj put nam usmjerljivost nije bila jača strana. Gunna je kao nekad davno u starim danima otišla i..... tako.... točkice znače da traži, samo ja pojma nemam gdje - negdje u daljini Gunna juri i traži....

Ne čuješ, ne vidiš, ništa... samo nestane, kao Vir, samo nema zvonca tongue
Kako zbog šepuckanja trenutno nema konde, to se odmah odrazilo i na lajanjima koja su bila loša. Nakon 3. markiranta je jedva hodala a trebalo je i da prolaje, micko mali...
A ja sam je vodila vrlo dekoncentrirano jer sam bila u komi zbog neprospavane noći (svadba).
171 bod - sve u svemu, možemo mi i bolje.

Prepreke i poslušnost - koliko smo vježbali, toliko smo i dobili affraid
Poslušnost 40, prepreke 43

_________________
Ako netko i misli da ne vrijediš mnogo - tvome psu ti si središte svemira. Pam Brown
Back to top Go down
View user profile http://www.ljubimac.com/
Sponsored content




PostSubject: Re: 15.11. Izpiti IRP-PO ERP KD Gorica   

Back to top Go down
 
15.11. Izpiti IRP-PO ERP KD Gorica
Back to top 
Page 3 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Spasioci KOSSP Zagreb :: Novosti :: Ispiti-
Jump to: