Spasioci KOSSP Zagreb

Ekipa spasilačkih pasa KOSSP Zagreb
 
HomeHome  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Ispti po programu A

Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
Darja
Dođi da te čiko spasi
Darja

Number of posts : 588
Points : 4377
Registration date : 2009-03-10

PostSubject: Ispti po programu A   24/3/2010, 13:01

Hej ljudi

03.04 Održati će se u Čakovcu između ostalog i ispit A.

Tanja je uspjela saznati kako i kome se prijaviti ali je malo vrijeme na knap, do veceras bi se trebali odluciti Sad

Uglavnom ja idem pa ako ima još zainteresiranih bilo bi super.


Vježbe su: Hodanje na povodniku, bez povodnika, sjedi i lezi u hodu, odležavanje ....

Ajde javite
Back to top Go down
View user profile
petra
Okorjeli Spasioc
petra

Number of posts : 298
Age : 35
Points : 3978
Registration date : 2009-03-10

PostSubject: Re: Ispti po programu A   24/3/2010, 13:25

Ako nekoga zanima pravilnik...

1. Praćenje na povodniku – 20 bodova

a) Zapovijedi: "uz nogu" ili slično.
Zapovijed je dozvoljena samo na početku i kod promjene načina hodanja.

b) Izvođenje:
Vježba se izvodi na povodniku. Vodič odlazi sucu s psom koji ga prati na opuštenom povodniku, koji se nalazi u lijevoj ruci vodiča, posjeda psa i predstavlja se. Iz pravil¬nog osnovnog položaja (pas sjedi ravno uz lijevu nogu vodiča, a rame mu je u liniji s koljenom vodiča) pas mora na zapovijed "uz nogu" pozorno, veselo i ravno pratiti vodiča s ramenom uvijek u liniji koljena vodiča, na lijevoj strani vodiča i kod zaustavlja¬nja samostalno, brzo i ravno sjesti.
Na početku vježbe vodič ide s psom 50 koraka ravno bez zaustavljanja. U NP-B dok vodič s psom hoda po prvoj ravnoj liniji puca se dva puta (6 mm kalibar) u razmaku od 5 sekundi i na udaljenosti od najmanje 15 koraka od psa. Pas se mora ponašati ravno¬dušno spram pucnja. U NP-S i NP-A ne radi se provjera na pucanj. Nakon okreta i dalj¬njih 10 do 15 koraka vodič mora pokazati trčeći pa polagani korak (svaki najmanje po 10 koraka). Prijelaz iz trčećeg u polagani korak izvodi se bez međukoraka. Načini hodanja moraju se jasno razlikovati po brzini.
U normalnom koraku izvodi se barem jedno skretanje u desno, jedno u lijevo i okret. Zaustavljanje treba pokazati barem jedanput iz normalnog koraka. Kod zausta¬vljanja pas brzo i ravno sjeda. Na kraju vježbe, a po uputi suca vodič kreće sa svojim psom prema skupini od najmanje četiri osobe koje se kreću. Vodič mora sa svojim psom zaobići po jednu osobu desno i jednu osobu lijevo te se barem jedanput zaustavi u skupini. Sudac može tražiti ponavljanje. Vodič s psom napušta skupinu i zauzima osnovni položaj.

c) Ocjenjivanje (vrijedi za sve načine hodanja):
Kretanje ispred vodiča, odmicanje u stranu, zaostajanje, polagano ili oklijevajuće sjeda¬nje, dodatne zapovijedi, pomaganje povodnikom, pomaganje pokretima tijela, nepozor-nost pri načinima hodanja, skretanjima i okretima, potištenost psa povlače za sobom oduzimanje bodova.

2. Slobodno praćenje – 20 bodova

a) Zapovijedi: "uz nogu" ili slično.
Zapovijed je dozvoljena samo na početku i kod promjene načina hodanja.

b) Izvođenje:
Iz pravilnog osnovnog položaja (pas sjedi ravno uz lijevu nogu vodiča, a rame mu je u liniji s koljenom vodiča) vodič ide sa svojim psom koji ga slobodno prati prema skupini. Vodič mora sa svojim psom zaobići po jednu osobu desno i jednu osobu lijevo te se barem jedanput zaustavi u skupini. Sudac može tražiti ponavljanje. Vodič s psom na¬pušta skupinu i zauzima osnovni položaj.
Iz pravilnog osnovnog položaja (pas sjedi ravno uz lijevu nogu vodiča, a rame mu je u liniji s koljenom vodiča) pas mora na zapovijed "uz nogu" pozorno, veselo i ravno pratiti vodiča s ramenom uvijek u liniji koljena vodiča, na lijevoj strani vodiča i kod zaustavljanja samostalno, brzo i ravno sjesti. U vježbi vodič ide s psom 50 koraka ravno bez zausta¬vljanja, nakon okreta i daljnjih 10 do 15 koraka vodič mora pokazati trčeći pa polagani korak (svaki najmanje po 10 koraka). Prijelaz iz trčećeg u polagani korak izvodi se bez međukoraka. Načini hodanja moraju se jasno razlikovati po brzini. U normalnom koraku izvodi se barem jedno skretanje u desno, jedno u lijevo i okret. Zaustavljanje treba pokazati barem jedanput iz normalnog koraka. Kod zaustavljanja pas brzo i ravno sjeda. Vježba završava povratkom na početni položaj i zauzimanjem osnovnog položaja.

c) Ocjenjivanje:
Kretanje ispred vodiča, odmicanje u stranu, zaostajanje, polagano ili oklijevajuće sjeda¬nje, dodatne zapovijedi, pomaganje pokretima tijela, nepozornost pri načinima hodanja, skretanjima i okretima, potištenost psa povlače za sobom oduzimanje bodova.

3. Sjedi iz normalnog koraka – 20 bodova


a) Zapovijedi: "uz nogu", "sjedi"

b) Izvođenje:
Iz pravilnog osnovnog položaja (pas sjedi ravno uz lijevu nogu vodiča, a rame mu je u liniji s koljenom vodiča) vodič ide sa svojim psom koji ga slobodno prati. Kod NP-S vježba se izvodi na povodniku i vodič se može zaustaviti kod izdavanja zapovijedi. Na¬kon daljnjih 10 do 15 koraka na zapovijed "sjedi" pas mora odmah sjesti u smjeru kreta¬nja, bez da vodič način hodanja prekida, mijenja ili se osvrće (kod NP-S povodnik ostaje na psu). Nakon daljnjih 30 koraka vodič stane i odmah se okrene prema psu koji mimo sjedi. Po uputi suca vraća se psu i postavlja se na njegovoj desnoj strani s ramenom u liniji koljena vodiča (kod NP-S uzima povodnik).

c) Ocjenjivanje:
Greške u izvođenju, polagano sjedanje, nemirno i nepažljivo sjedenje povlače za so¬bom oduzimanje bodova. Ako pas legne ili ostane stajati umjesto da sjedne, oduzima se 5 bodova kod NP-S i NP-B. Kod NP-A oduzima se 10 bodova.

4. Lezi iz normalnog koraka s dolaskom – 20 bodova

a) Zapovijedi: "uz nogu", "lezi", "dođi", "uz nogu"

b) Izvođenje:
Iz pravilnog osnovnog položaja (pas sjedi ravno uz lijevu nogu vodica, a rame mu je u liniji s koljenom vodica) vodič ide ravno sa svojim psom koji ga slobodno prati. Kod NP-S vježba se izvodi na povodniku i vodič se može zaustaviti kod izdavanja zapovijedi. Nakon 10 do 15 koraka na zapovijed "lezi" pas mora odmah leći u smjeru kretanja, bez da vodič način kretanja prekida mijenja ili se osvrće (kod NP-S povodnik ostaje na psu). Nakon daljnjih 30 koraka vodič stane i okrene se prema psu koji mimo leži. Po uputi suca poziva psa s "dođi" ili imenom. Pas mora radosno, brzo i direktno dotrčati vodiču i sjesti tik i ravno ispred njega Kod NP-S vodič uzima povodnik. Na zapovijed "uz nogu" pas brzo i ravno sjeda lijevo pokraj vodiča s ramenom u liniji koljena vodiča

c) Ocjenjivanje:
Greške u izvođenju, polagano lijeganje, nemirno ležanje, polagano dolaženje, odnosno us¬poravanje kod dolaženja, raskoračni stav vodiča, greške prilikom sjedanja ispred vodiča povlače za sobom oduzimanje bodova.
Ako pas nakon zapovijedi "lezi" sjedne ili stane, oduzima se 5 bodova kod NP-S, a 10 bodova kod NP-A i NP-B.


5. Odležavanje s ometanjem – 20 bodova

a) Zapovijedi: "lezi", "sjedi"

b) Izvođenje:
Na početku discipline B, iz pravilnog osnovnog položaja (pas sjedi ravno uz vodiča, a rame mu je u liniji s koljenom vodiča) vodič polegne psa sa zapovijedi "lezi" na mjesto koje odredi sudac i to bez da ostavi povodnik ili neki drugi predmet. Kod NP-S povodnik ostaje na psu.
Vodič se udaljava bez osvrtanja, unutar terena, najmanje 30 koraka i mirno stane u vi¬dokrug psa, s leđima okrenut prema njemu. Pas mora bez utjecaja vodiča mirno ležati dok drugi pas izvodi vježbe od 1 do 4 kod NP-S i NP-A i od 1 do 6 kod NP-B. Po uputi suca vodič odlazi psu i postavi se na njegovoj desnoj strani (kod NP-S vodič uzima povodnik). Po uputi suca, nakon oko 3 sekunde, na vodičevu zapovijed "sjedi" pas mo¬ra brzo i ravno sjesti.

c) Ocjenjivanje:
Nemirno ponašanje vodiča, kao i druga skrivena pomoć, nemirno ležanje psa, odnos¬no prerano ustajanje/sjedanje prilikom dolaska po psa povlače za sobom oduzimanje bodova. Ako pas stoji ili sjedi, ali ostane na mjestu odležavanja djelomično se boduje. Ako se pas udalji prije završetka 3. vježbe koju izvodi drugi pas na više od 3 m od mjesta odležavanja vježba se ocjenjuje s 0 bodova. Napusti li pas mjesto odležavanja nakon što je drugi pas završio 3. vježbu, vrši se djelomično bodovanje. Ako po odlasku po psa pas krene ususret vodiču, treba oduzeti do 3 boda.

flower
Back to top Go down
View user profile
Sara
Dođi da te čiko spasi
Sara

Number of posts : 384
Age : 39
Lokacija : Zagreb
Points : 4072
Registration date : 2009-03-10

PostSubject: Re: Ispti po programu A   4/4/2010, 00:35

Kako je bilo? Jeste li lijepo ispolagali ispit?
Back to top Go down
View user profile http://www.bordercollie.hr
Anaaa
Dođi da te čiko spasi
Anaaa

Number of posts : 362
Points : 4069
Registration date : 2009-03-10

PostSubject: Re: Ispti po programu A   5/4/2010, 14:15

Predivan subotnji sunčani dan uspjeli smo provesti u ugodnom druženju na ŠRK ispitima u Čakovcu.

Od spasilačkih kospovaca na ispit po programu A izašlo nas je 6:
Darja & Lyn
Elena & Kira
Nina & Brin
Petra & Lars
Tanja & Rudi
Ana & Mona

Bruna i ozljeđeni Loch pridružili su nam se kao podrška.

Svako od nas izašao je na ispit sa željom da ostvari neki svoj izazov, bilo da je to savladavanje treme, provjeravanje na čemu više treba poraditi, stjecanje novog ispitnog iskustva na kojem će pas naučiti da nas ne može "zafrkavati" ili jednostavno razlog je mogao biti da taj vikend nije bilo niti jedndog drugog natjecanja osim ovoga Wink

Meni osobno ispit je bio uspješan i moji ciljevi su bili ostvareni sunny
Kroz treninge sam uspjela smanjiti problem išćekivanja izvođenja vježbe "idi" što me strašno veseli jer mi je taj problem već postajao noćna mora.
No još sam daleko od toga da budem zadovoljna sa Moninom motivacijom u vježbi hodanja no nadam se da ćemo i to dovesti do neke razine obostranog zadovoljstva study

Ispit A je izrazito zahtjevan po pitanju koncentracije i motivacije u vježbi hodanja jer se najduža vježba hodanja i prolaska kroz grupu ljudi mora ponoviti dva puta (s povodnikom i bez povodnika). Tako da ću sljedeći put pokušati izaći na ispit sa ciljem da vidim da li smo i taj izazov savladale no sumnjam da će to biti prije jeseni.

Od ostalih najviše su me se dojmili Tanja i Rudi koji stvarno streme prema savršenstvu u vježbama poslušnosti, te Darja i Lyn koje su pokazale veliki napredak naspram poslušnosti na spasilačkom ispitu u Zagrebu i baš ih je bilo lijepo za gledati.

Na kraju je ispalo da smo Monkica i ja dobile lijepih 92 boda te smo osvojile nama već dobro poznato drugo mjesto Laughing
Prvo mjesto zasluženo su osvojili Tanja i Rudi king

Nakon naših ispita imali smo priliku pogledati i napad i obranu po programima IPO1 i IPO3 što je bilo interesantno (možda ne kao gledanje agility natjecanja Twisted Evil ) ali za promjenu i ovo je bilo ugodno za pogledati.

Kao šećer na kraju vrativši se u Zagreb napravili smo super ruševinski trening koji je zaokružio lijepo proveden kinološki dan cheers
Back to top Go down
View user profile
Sara
Dođi da te čiko spasi
Sara

Number of posts : 384
Age : 39
Lokacija : Zagreb
Points : 4072
Registration date : 2009-03-10

PostSubject: Re: Ispti po programu A   5/4/2010, 18:00

Hvala Ano na izvještaju Wink . Čestitke svima koji su ostvarili cilj svog odlaska tamo!
Back to top Go down
View user profile http://www.bordercollie.hr
Mirela
Dođi da te čiko spasi
Mirela

Number of posts : 812
Points : 4548
Registration date : 2009-03-10

PostSubject: Re: Ispti po programu A   5/4/2010, 19:31

Hvala na napisanome Ane cheers

I ja se pridružujem s čestitkama svima cheers

_________________
Ako netko i misli da ne vrijediš mnogo - tvome psu ti si središte svemira. Pam Brown
Back to top Go down
View user profile http://www.ljubimac.com/
Tanja
Okorjeli Spasioc


Number of posts : 201
Age : 43
Lokacija : Zagreb
Points : 3893
Registration date : 2009-03-21

PostSubject: Re: Ispti po programu A   6/4/2010, 12:10

11.04. u nedjelju će se održati Kup Grada Križevci, po programu ŠRK. Gdin. Kliček je rekao da će kotizacija za NP-A biti samo 50 kn, pa ako je netko zainteresiran za još malo vježbe, neka mi se javi najkasnije do četvrtka navečer da ga prijavim.

A možda stignete i ujutro odraditi NP-A u Križevcima, a onda samo produžiti za Varaždin i izdivljati se na agility stazi What a Face.
Back to top Go down
View user profile http://www.conmaige.hr
Tanja
Okorjeli Spasioc


Number of posts : 201
Age : 43
Lokacija : Zagreb
Points : 3893
Registration date : 2009-03-21

PostSubject: Re: Ispti po programu A   7/4/2010, 14:26

Evo i bodova iz Čakovca:

Ana & Mona - 92
Darja & Lynn - 77
Elena & Kira - 82
Nina & Brynn - 79
Petra & Lars - disk.
Tanja & Rudi - 94

Cure, od danas navečer vas knjižice čekaju u klubu. Bile su gotove 5 min. nakon što ste otišle, pa sam ih na kraju ja pokupila Smile .
Back to top Go down
View user profile http://www.conmaige.hr
petrač
Okorjeli Spasioc
petrač

Number of posts : 232
Points : 3908
Registration date : 2009-03-11

PostSubject: Re: Ispti po programu A   7/4/2010, 16:59

pa Ano stavrno smo mogli na grahu ostat!! lol!
Back to top Go down
View user profile
Tanja
Okorjeli Spasioc


Number of posts : 201
Age : 43
Lokacija : Zagreb
Points : 3893
Registration date : 2009-03-21

PostSubject: Re: Ispti po programu A   23/4/2010, 08:30

01.05. će se u Varaždinu održati 3. kolo PH ŠRK, pa smo pozvani da se opet natječemo po programu NP-A. Postoji mogućnost da će natjecanje trajati dva dana, ako se prijavi veći broj natjecatelja (znači, možda će poslušnost biti u nedjelju, a ne u subotu).

U ponedjeljak 26.04. treba najkasnije poslati prijave, pa ako je netko zainteresiran, neka mi se javi.
Back to top Go down
View user profile http://www.conmaige.hr
Trči s vukovima
Spasioc u usponu
Trči s vukovima

Number of posts : 74
Points : 3743
Registration date : 2009-03-15

PostSubject: Re: Ispti po programu A   4/5/2010, 13:54

KOSSP Zagreb organizira ispit NP-A u nedjelju 16.05.2010.
Ispit počinje u 9:00.
Prijave od 8:30 - 9:00.
Sudac: Nenad Novak
Kotizacija je 80 kn.

Prijave su do 08.05.2010. na entry@kossp.hr
Back to top Go down
View user profile
petra
Okorjeli Spasioc
petra

Number of posts : 298
Age : 35
Points : 3978
Registration date : 2009-03-10

PostSubject: Re: Ispti po programu A   17/5/2010, 12:35

Jučer je sudac spominjao Petru i Larsa Very Happy
Petra, ostavila si trag u Čakovcu Smile
Back to top Go down
View user profile
Sara
Dođi da te čiko spasi
Sara

Number of posts : 384
Age : 39
Lokacija : Zagreb
Points : 4072
Registration date : 2009-03-10

PostSubject: Re: Ispti po programu A   17/5/2010, 13:38

Kako je bilo na ispitu? Koliko je kosspovaca bilo? Kako su prošli?
Back to top Go down
View user profile http://www.bordercollie.hr
petrač
Okorjeli Spasioc
petrač

Number of posts : 232
Points : 3908
Registration date : 2009-03-11

PostSubject: Re: Ispti po programu A   17/5/2010, 17:51

hahaha, sta je mislio da od "sramote" se nisam htijela pojaviti??
geek

sta je rekao..?
Back to top Go down
View user profile
petra
Okorjeli Spasioc
petra

Number of posts : 298
Age : 35
Points : 3978
Registration date : 2009-03-10

PostSubject: Re: Ispti po programu A   17/5/2010, 19:48

Very Happy

Iskoristio te kao primjer što ne smijemo raditi, a jedna naša članica je upravo to napravila lol!

Sara, ako se ne varam samo su KOSSP-ovci i bili na ovom ispitu. Nas...17-18... bounce Valjda će već negdje biti lista tko je sve bio jer ne znam nabrojiti sve, ali ovo je polu-točna lista

Ana Odak - Lujo
Ana Stepančić - Ella
Buga Mikšić - Jupe
Darja Jakšić - Lynn
Dora Vrgoč - Helga
Hrvoje Brozović - Lina
Igor Michieli - Wendy
Ivan Vicković - Vila
Maja Črnjević - Lucky
Nada Rački Weihnacht - Tara
Paula Pincetić - Rea
Paula Pincetić - Tea
Petra Hajduković - Bix
Slavko Kavšek - Tiffany
Vida Živković - Astra
Zoran Laslavić - Aski

Kiša koja je samo pojačavala i pojačavala pobrinula se da veliki broj natjecatelja ima problema sa sjedi/lezi u hodu te odležavanjem (Tko bi normalan sjedio/ležao u tom blatu Question jocolor ) tako da su i sami rezultati bili dosta loši. Uvjeti su baš bili jako loši, a kako većina nije trenirala po takvom vremenu to se odrazilo na rezultatima koji su bili ispod ranga tih pasa tj.svi bi bili nešto bolji da su uvijeti bili malo bolji.

Bix i ja smo imali 96/100 i s obzirom da nam je to prvi NP ispit i s manjkom vremena za vježbanje...zadovoljna sam, ne bi bilo fer reći da nisam geek 4 boda smo izgubili točno na mjestima za koje znam da moram malo poboljšati, sjedi i lezi u hodu nije bilo brzo koliko može biti te je malo otpuzao na odležavanju rendeer
Nenad Novak koji je sudio je bio skroz korektan i mislim da nitko nije bio nezadovoljan. Na kraju je generalno pohvalio trud i volju svih natjecatelja.

Nisam sve gledala, ali koliko sam čula još su Buga i Jupe (94/100) te Darja i Lynn (??/100, ?? cca.92 geek ) imale jako lijepe izvedbe. Mislim da su svi ostali položili ispit, ali s nešto lošim bodovima, osim Nade s Tarom koja je nažalost bila disk jer se Tara odlučila prošetati van centralnog terena za vrijeme vježbe Basketball

Eto...i to je to...led je probijen, a sad idemo dalje... king
Back to top Go down
View user profile
Sara
Dođi da te čiko spasi
Sara

Number of posts : 384
Age : 39
Lokacija : Zagreb
Points : 4072
Registration date : 2009-03-10

PostSubject: Re: Ispti po programu A   18/5/2010, 11:04

Super! Thanks na izvještaju i čestitke na super bodovima cheers .
Back to top Go down
View user profile http://www.bordercollie.hr
Tanja
Okorjeli Spasioc


Number of posts : 201
Age : 43
Lokacija : Zagreb
Points : 3893
Registration date : 2009-03-21

PostSubject: Re: Ispti po programu A   3/6/2010, 22:24

12.06. će se u Dugom Selu održati IV. kolo Prvenstva Hrvatske u ŠRK. Gdin. Kliček nas je opet pozvao da dođemo. A stvarno nam je pod nosom ovaj put. Budući da je 13.06. u klubu Rally Obedience natjecanje, možete sve povezati i uživati u jednom kompletnom "poslušnom" vikendu Wink . Ako je netko zainteresiran neka mi se javi do nedjelje navečer (06.06.) i odmah mi pošalje podatke o sebi i svom psu. Baj!
Back to top Go down
View user profile http://www.conmaige.hr
Anaaa
Dođi da te čiko spasi
Anaaa

Number of posts : 362
Points : 4069
Registration date : 2009-03-10

PostSubject: Re: Ispti po programu A   13/10/2010, 10:11

17.10. u nedjelju je A ispit u Križevcima.
Ima li zainteresiranih za ovu zabavu?
Back to top Go down
View user profile
Tanja
Okorjeli Spasioc


Number of posts : 201
Age : 43
Lokacija : Zagreb
Points : 3893
Registration date : 2009-03-21

PostSubject: Re: Ispti po programu A   13/10/2010, 10:20

U Koprivnici Wink .

Ako bi netko slučajno htio ići neka mi hitno pošalje podatke o svom psu (ime, datum štenjenja, broj rodovnice, tetovaže (ili čip), broj radne knjižice (za ispite, ne one od agilityja)). Prijave su zapravo već prošle, ali mislim da vas mogu ugurati još danas.
Back to top Go down
View user profile http://www.conmaige.hr
Anaaa
Dođi da te čiko spasi
Anaaa

Number of posts : 362
Points : 4069
Registration date : 2009-03-10

PostSubject: Re: Ispti po programu A   17/10/2010, 20:25

Društvo neka vam bude žao što ste propustili lijepo i ugodno kinološko druženje u Koprivnici geek

Organizator je bio izuzetno ljubazan i gostoljubiv tako da smo se svi kućama vratili sa puno nagrada, hranom za pse, punim želucima (gulaš, kotleti, pohane ribe i kobasice sumnjam da su ostavili ikoga gladnim). A neki su imali sreće i vratili se sa peharima cyclops

Sudac Zdravko Kliček je rad svih kandidata odsudio vrlo korektno. Teren je bio predivan, uredan i stvarno se koprivničanima mogu dati same pohvale king a i vrijeme nas je poslužilo tako da je kiša počela padati tek kada je zadnji pas završio rad sunny

Monkica i ja imale smo sreće i konačno da smo na postolju stali na 1. mjesto sa zasluženih ugodnih 94 boda queen
Tanju i Rudija bilo je kao i inače divno za gledati cyclops Izgubili su bodove na iskorištavanje ispitne situacije za treniranju detalja oko lajanja za vrijeme hodanja uz nogu. No vjerujem da je to Tanji bio glavni cilj ovog ispita tako da ona nema razloga biti nezadovoljna sa 89 bodova jer broj Rudijevig laveža u konačnici mogao se nabrojati na prste king
Vedran s njemačkim ovčarom zauzeo je 3. mjesto. I to je bilo sve od današnje konkurencije, ukupno 3 kandidata po NP-A clown , eto valjda moram izlaziti na takva natjecanja ako želim osvojiti koje 1. mjesto Laughing

U ukupnom poretku Prvenstva hrvatske u ŠRK Vedran je 1., Tanja 2., a ja 3. (eto to mi je već nekako bliže mjesto, na tom postolju sam se osjećala kao kod kuće Wink )

Nakon ovako ugodno provedenog kinološkog dana sigurna sam da ću natjecanje u Koprivnici u 2011. staviti u planove sa napomenom "NE PROPUSTITI" sunny
Back to top Go down
View user profile
Mirela
Dođi da te čiko spasi
Mirela

Number of posts : 812
Points : 4548
Registration date : 2009-03-10

PostSubject: Re: Ispti po programu A   17/10/2010, 21:26

Bravo cure! cheers

_________________
Ako netko i misli da ne vrijediš mnogo - tvome psu ti si središte svemira. Pam Brown
Back to top Go down
View user profile http://www.ljubimac.com/
Tanja
Okorjeli Spasioc


Number of posts : 201
Age : 43
Lokacija : Zagreb
Points : 3893
Registration date : 2009-03-21

PostSubject: Re: Ispti po programu A   17/10/2010, 22:08

Je, baš je bila lijepa i ugodno provedena nedjelja Very Happy !

I cure, ti ŠRKovci bi zaista JAAAKOOO htjeli da se vi sve malo više angažirate oko tih ispita poslušnosti i češće im dolazite Wink.
Back to top Go down
View user profile http://www.conmaige.hr
petrač
Okorjeli Spasioc
petrač

Number of posts : 232
Points : 3908
Registration date : 2009-03-11

PostSubject: Re: Ispti po programu A   18/10/2010, 10:05

hahahaha i mene bi htijeli cesce vidjati?
ili su jos jako sokirani mojim postupkom?

a sta je najbolje,ja i mislim dolaziti ali skljucivo da popravim svoju poslusnost- ako ce to tolerirati...

Back to top Go down
View user profile
Sara
Dođi da te čiko spasi
Sara

Number of posts : 384
Age : 39
Lokacija : Zagreb
Points : 4072
Registration date : 2009-03-10

PostSubject: Re: Ispti po programu A   18/10/2010, 10:16

Bravo cheers !! Baš mi je drago da ste se lijepo proveli i pokupili pehare.
Back to top Go down
View user profile http://www.bordercollie.hr
Darja
Dođi da te čiko spasi
Darja

Number of posts : 588
Points : 4377
Registration date : 2009-03-10

PostSubject: Re: Ispti po programu A   19/10/2010, 11:01

Bravo curke lol!

Sljedeci put vam se i ja pridruzujem bounce
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content
PostSubject: Re: Ispti po programu A   

Back to top Go down
 
Ispti po programu A
Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Spasioci KOSSP Zagreb :: Off topic :: Svaštara-
Jump to: